Sørdalskarusellen 2024

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 8. Mar 2024

Utforsk Sørdalskarusellen: En løpefest gjennom Lillehammer!

Er du klar for en spennende utfordring, en dose løpeglede og muligheten til å bli en del av et fellesskap av løpeentusiaster? Da er Sørdalskarusellen det perfekte arrangementet for deg! Her er alt du trenger å vite om karusellen som strekker seg fra april til september i vakre omgivelser rundt Lillehammer.

Hva er Sørdalskarusellen?

Sørdalskarusellen er ikke bare en serie med løp – det er en opplevelse som samler løpeglade mennesker fra alle aldersgrupper og ferdighetsnivåer. Det er en uhøytidelig og trivelig trimaktivitet der du selv setter standarden for din egen løpsopplevelse. Her handler det ikke bare om å konkurrere, men også om å ha det gøy og bli kjent med andre som deler samme lidenskap. Og har du ikke løpelidenskapen så kanskje du finner den!

Hvordan fungerer Sørdalskarusellen?

Tid og Sted: Løpene arrangeres som fellesstarter hver onsdager  og virtuelt fra lørdag til tirsdag i forkant av fellesstarten. Stedene varierer, men hver rute tar deg gjennom ulike steder Lillehammerområdet. 

Åpent for alle: Uansett om du er en erfaren løper eller nybegynner, er Sørdalskarusellen åpen for deg. Velg mellom å delta i fellesstart eller virtuelt løp, alt etter hva som passer din timeplan og preferanser.

Deltakerpremie: Fullfør minst seks løp, og du blir belønnet med en ettertraktet deltakerpremie som symboliserer ditt engasjement og innsats gjennom karusellen.

Konkurransespenning: Poengsystemet belønner både klassevinnere og sammenlagtvinnere, og det blir også delt ut spesielle utmerkelser som årets trimmer, best sammenlagt tid og fullførte karuseller.

Priser og Påmelding:

Enkeltløp : Kr 130,- fram til kl 13.00 løpsdagen. For deltakere under 20 år er prisen kun kr 90.

Meld deg på hele karusellen: Registrer deg før den 31. mars for kun 900,- for alle løpene. Etter dette øker prisen til 1000,- krem til 23. april. Da er det ikke lenger mulighet melde seg på alle løp. 

Løpsdagspåmelding: Hvis spontaniteten tar overhånd, er det mulig å melde seg på løpsdagen for kr 180,- (under 20 år: kr 120,-). Familiepåmelding er også tilgjengelig for kr 270,- pr løp.

Så, hva venter du på? Ta på deg løpeskoene, utfordre deg selv til å bli med på alle 10 løpene.


foto: Jørgen Skaug


Kommentarer

— Guest