Hamarkarusellen 2024

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 14. Feb 2024

Hamakarusellen 2024! En løpekarusell med fokus på løpeglede, aktivitet og mestring

Hamakarusellen er en årlig løpekarusell som strekker fra april til oktober, og den har blitt et årlig arrangement i Hamarområdet. Vi ønsker fremme helse, samhold og aktivitet blant sine venner og bedrifter.  Med 10 ulike løp som tilbyr variert terreng og lengde, er Hamakarusellen den perfekte muligheten for alle, uavhengig av erfaringsnivå, å oppleve gleden ved løping, utfordre seg selv og ha en avtale med venner eller kolleger!

Det unike med Hamakarusellen er mangfoldet av løp som tilbys. Fra korte løp på 3-4 km til lengre løp på 10 km, så det er noe for alle nivåer og preferanser. Arrangementet for både nybegynnere som ønsker å prøve seg på løping og erfarne løpere som søker utfordringer. Vi ønsker alle velkommen!

Hvert løp i Hamakarusellen tar deltakerne gjennom variert terreng, fra løpebane til skogsløyper og terreng. 

Målet med Hamakarusellen er ikke bare å fullføre løpene, men å dyrke en løpeglede og mestring hos de som deltar.  Arrangørene legger vekt på å skape en positiv atmosfære der deltakerne kan nyte løpeprosessen og feire sine prestasjoner, uansett nivå. 

Hamakarusellen er også en fantastisk mulighet for bedrifter å engasjere sine ansatte i et felles prosjekt for helse og samhold. Ved å oppmuntre ansatte til å delta, kan bedrifter styrke teamånden, fremme en sunn livsstil og skape et positivt arbeidsmiljø. Gjennom å delta sammen i løpene kan ansatte støtte og motivere hverandre, og dette kan ha positive ringvirkninger på arbeidsrelasjonene. Så ta med deg dine kolleger på årets karusell. 

Så hvorfor ikke ta utfordringen og bli med på årets 10 løp! Snør på seg løpeskoene og møt opp til start i april. Hver løpesteg er et skritt mot glede, aktivitet og mestring.

Terminliste: 

Her er terminliste over alle løpene i Hamarkarusellen 2024.
23.april - Tipperunden 4,5 km 
07. mai - Stangehallen løpet ca 5 km 
21.mai - Mjøsparken ca 5 km 
04. juni - Domkirkeodden ca 4 km 
25. juni - 10 km på Børstad 10 km
SOMMERFERIE
13. august - ASKO løpet 3,9 km
27. august - Hoberg løpet ca 3,8 km
10. september - Arribatec mila ca10 km 
24. september - Moelven ca 4 km 
08. oktober - Svartmarjaløpet - Ankerskogen ca 5km


Påmeldingen finner du HER 


Kommentarer

— Guest