Viking cup i curling

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 30. Apr 2024Viking cup 2024


I helgen ble Viking cup i curling arrangert i Stange med kosting på isen og skrik som hørtes godt inne i curlinghallen. På slutten av helgen var det  team AM-Kara som stod triumferende etter en helg med intense konkurranser på isen.


Viking Cup handler ikke bare om å krone en vinner;, men mye handler også om atmosfæren av fellesskap og vennskap og konkurranse

For de som ikke fikk sjansen til å delta denne gangen, frykt ikke! Viking Cup ønsker flere lag velkommen til neste års dyst. Uansett om du er en erfaren curlingspiller eller en nybegynner som knapt har satt foten på isen, er det en plass for ditt lag i denne cupen. 

Viking Cup en perfekt aktivitet for bedrifter å delta på. Teambygging, strategisk tenkning og samhold på  isen, og det å konkurrere side om side mot andre bedrifter er alltid gøy

Så grip tak i dine kolleger og gjør dere klare til neste års cup. 


Kongsvingerkarusellen

Postet av Innlandet bedriftsidrettskrets den 2. Apr 2024

🏃‍♂ Klar, ferdig, løp! Velkommen til Kongsvinger Løpekarusell. 

Endelig er det tid for å ta på løpeskoene igjen. Kongsvinger karusellen er i gang igjen og vi håper du vil delta! Med distanser fra 4 km til 10 km, er det noe for enhver smak og ambisjon. Og her er det ingen aldersgrenser for å delta - alle under 20 år løper gratis, uansett om de løper med tid eller som trimmere. Vi ønsker å omfavne fellesskapet og inspirere unge og gamle til å komme ut, bevege seg og ha det gøy!

Trim starter kl 17.00, men aktive starter 18.00. 

Og hva med premiene? Vi har ikke glemt de små! Barna blir belønnet med flotte sponsorgaver, og etter sesongen venter spennende gavepremier til alle deltakere. 

Registrering er enkelt og praktisk med EQ Timing.

 Alle som vil løpe som Trimmere uten tid løper også gratis. De vil få ett startnr. for å bli registrert. Øvrige betaler 100 kr/løp. Klasseinndeling. Barn under 7 år. 7–12. år. 13–19 år. 20–31 år. 32–44 år. 45–59 år. Over 60 år.

Alle som har fullført minst 6 av 10 løp blir premiert etter endt sesong. Barn og funksjonshemmede 3 av 6 løp.

Terminliste:  


TERMINLISTE FOR SOMMER OG HØST 2024

Bruløpet. 16 april. 5 km. 

Liermoen. 7 mai. 4 km.

Vardåsen. 21 mai. 7 km.

Bæreiarunden. 4 juni. 8 km.

Liermoen. 18 juni. 5 eller 10 km. velges av løper selv. 

Sommerferie.

Bruløpet. 13 august. 5 km. 

Liermoen. 27 august. 4 km. 

Vardåsen. 3 september. 7 km.

Bæreiarunden. 10 september. 8 km.

Liermoen.. 24 september. 5 eller 10 km velges av løper selv

Påmelding første løp her!

Kongsvingerkarusellen Løp 2 Liermoen 7. mai 2024 (eqtiming.com)